ALMATERM: Fă-ți casa operă de artă!

Fereastra trebuie numită astfel numai dacă îndeplineşte următoarele criterii: cea mai bună izolare termică şi fonică, cea mai bună siguranţă împotriva efracţiei, cel mai plăcut design.

De aceea, eforturile noastre sunt focusate permanent spre îmbunătăţirea calităţii ferestrelor, pe care, cu mândrie le numim ferestre europene, fapt atestat de către Regia Autonomă Nonprofit pentru Inovaţii şi Controlul Calităţii în Construcţii- EMI Ungaria, care a acordat produselor noastre certificarea CE (conform SR EN 14 351-1 +A1:2010).
Achiziţionarea ferestrelor reprezintă pentru toată lumea o investiţie ce trebuie foarte bine analizată, aceasta este şi cauza pentru care întreaga noastră echipă acordă consiliere clientului până la cele mai mici detalii tehnice. Exigenţa clienţilor în achiziţionarea ferestrelor este pe deplin justificată, motiv pentru care ferestrele ALMATERM corespund definiţiei de mai sus, dvs. nu vă rămâne decât să alegeţi design-ul care se potriveşte cel mai bine căminului dvs.

Suntem siguri că numai astfel veţi fi satisfăcuţi pe deplin şi pe termen lung, iar motto-ul nostru "Fã-ti casa operã de artã!" va fi emblema casei dvs.

O fereastră de valoare îşi câştigă acest atribut în timp, prin lunga durată de funcţionare la aceiaşi parametri tehnici cu care a ieşit de pe poarta fabricii.
Pare simplu, dar procesul de atingere al acestei valori este foarte complex şi necesită mulţi factori de influenţă.
Valoarea ferestrei este compusă din următoarele: performanţa proiectării, calitatea prelucrării, înalta calitate a materiei prime, calitatea montajului, întreţinerea şi utilizarea adecvată
Aşa cum se vede, primele patru componente (cele mai importante de altfel) sunt în sarcina producătorului de ferestre.
Echipa ALMATERM este preocupată de achiziţionarea materiei prime de cea mai bună calitate, precum şi de îmbunătăţirea continuă a procesului de proiectare şi de execuţie al ferestrei.
Montajul ferestrelor este studiat şi îmbunătăţit permanent de către echipa noastră, fiind la curent cu soluţiile cele mai noi din domeniu, pe care, cu succes, le punem în practică.
Pentru cea de-a cincea caracteristică, nu putem decât să vă dăm sfaturi de întreţinere, uşor de aplicat şi fără să vă răpească mult timp, dar care, împreună cu toate celelalte elemente, să vă ofere satisfacţie pe termen lung!

Vă asteptam cu produse și servicii de calitate! Descărcați și consultați catalogul nostru.
Secţiunea de anunțuri cu produse/servicii oferă informaţii cu privire la oferta comercială a companiilor și instituțiilor din domeniile tâmplăriei termoizolante și a ectoarelor conexe. Vă oferim posibilitatea de a vă face cunoscute informațiile referitoare la: produsele şi serviciile oferite de compania dvs,, noutăți din domeniile tehnice și economice, noi tehnologii implementate etc. Publicarea de informaţii în această secţiune este oferită gratuit membrilor patronatului. Serviciul de promovare  produse/servicii este oferit gratuit membrilor patronatului nostru. Dacă nu sunteţi membru postarea de informații cu privire la produsele/serviciile companiei dvs se face contracost. Detalii suplimentare despre costurile şi condiţii de publicare puteţi obţine la telefon: 021 311 1630 Articolele postate pe site-ul pptt.ro trebuie să respecte anumite reguli de formă şi conţinut. Ne rezervăm dreptul de a nu publica sau de a modifica forma şi conţinutul articolului postat. Citiţi cu atenţie secţiunea Termeni şi condiţii de folosire a site-ului PPTT. Relații suplimentare la telefon: 021 311 1630.
Luni, 25 Septembrie 2017
valras-exclusiv-produse-premiumInfiintata in Ploiesti, judetul Prahova, in anul 1995, VALRAS este o companie cu capital exclusiv romanesc, producatoare de geam termoizolant si sticla artistica. Exclusivist in ceea ce priveste calitatea si in alegerea materiilor prime, VALRAS a reusit sa devina in foarte scurt timp...
Miercuri, 20 Septembrie 2017
sisteme-sika-pentru-lipirea-si-sigilarea-fatadelorProiectarea anvelopei clădirii reprezintă un punct cheie în proiectarea clădirii. Provocarea constă în dezvoltarea de sisteme sustenabile ce îndeplinesc specificaţiile proiectelor moderne şi garantează realizarea faţadelor şi ferestrelor sigure şi economice FAŢADE ŞI...
Miercuri, 20 Septembrie 2017
tehnologia-si-conceptele-sika-privind-etansarea-rosturilorEtanşarea rosturilor reprezintă doar o mică parte din valoarea unui proiect de construcţii şi sunt adesea considerate ca un detaliu mai puțin important. Cu toate acestea, sigilarea rosturilor joacă un rol esenţial în păstrarea etanşeităţii construcţiei la apă şi curenți de aer şi în...
Marți, 22 Noiembrie 2016
sika-tack-panel-lipirea-eleganta-a-fatadelor-ventilateFațada ar trebui să fie elementul care să definească o clădire bine proiectată. Cu sistemul SikaTack Panel, șuruburile sau niturile inestetice pentru fixarea panourilor nu mai sunt necesare, păstrându-se astfel aspectul estetic al clădiri. DESIGN ELEGANT Arhitectura este elementul...
Marți, 22 Noiembrie 2016
ferestre-si-manere-antimicrobiene-de-la-schuecoSolutii tehnice pentru proiecte ce necesita un grad de igiena ridicat, cum ar fi spitalele, centrele de ingrijire medicala sau cladirile publice De ce e nevoie de SmartActive? Cerintele de igiena in cladirile publice, care sunt utilizate de catre un numar mare de oameni si care...

Patronatul Producatorilor de Tamplarie Termoizolanta

Bucuresti,  Sector 1, Cod postal: 011442
Str. Alexandrina nr. 20-22, etaj 2

Tel: 021-311 1630, Fax: 021-311 8010
Cont: RO12.BACX.0000.0008.8107.7000
Unicredit Tiriac Bank, Sucursala Orizont
CIF: 16882425

Introduceți datele de mai jos pentru a primi noutățile din domeniul tamplăriei termoizolante direct pe email

Actele pentru înscrierea în PPTT:
Adeziune
Identificare
Inscriere
Top