Certificare profesională

Certificarea calificării profesionale a societăţilor din domeniul tâmplăriei termoizolante reprezintă o recunoaştere a competenţei acestora în derularea proceselor de producţie, comercializare şi montaj a produselor.

Evaluare Competențe

Certificatul de competenţe profesionale se eliberează persoanei ce participă direct în procesul de producție sau montaj, după un proces complet de evaluare, acordându-i dreptul de a lucra în ocupaţia pentru care a fost evaluată.

CONFERINȚELE PPTT

Evenimente de interes unde sunt abordate și dezbătute teme referitoare la perspectivele sectorului de tâmplărie, se găsesc soluţii la probleme şi sunt prezentate noi sisteme și produse.

Direcţioneaza PÂNA LA 20% din impozitul pe profitul firmei dvs. datorat Statului către PPTT!

Toate organizaţiile au nevoie de fonduri pentru a-şi susţine activitatea. Patronatul Producătorilor de Tâmplărie Termoizolantă nu face excepţie. Vă punem la dispoziţie mijloacele şi informaţiile necesare pentru a ne susţine. Important este să ştiţi că aceste sume sunt integral deductibile, deci nu vă afectează în nici un fel afacerea.

Cheltuiala cu sponzorizarea este deductibilă pentru societăţi comerciale, mai mult decât atât - se deduce din suma pe care o aveţi de plată către bugetul statului. Cu alte cuvinte, în loc să plătiţi statului aceşti bani, puteţi să-i direcţionaţi către PPTT.

Este o modalitate foarte facilă prin care firmele pot susţine activitatea PPTT. Rezultatele activităţii patronatului sunt spre beneficiul întregii cumunitati din această branşă. Sponsorizând PPTT-ul sprijiniţi protecţia, promovarea şi dezvoltarea mediului de afaceri din industria tâmplăriei termoizolante prin asigurarea de către patronat a serviciilor de consultanţă şi asistenţă de specialitate.

Fiecare agent economic are puterea de a decide să direcţioneze o parte din impozitul pe profit către sponsorizarea unor cauze pe care le consideră benefice deoarece acestea se scad din impozitul pe profit datorat conform sumelor aferente în limita minimă precizată mai jos:
  1.     3 la mie din cifra de afaceri;
  2.      20% din impozitul pe profit datorat.
iar impozitul se diminuează cu suma aferentă sponsorizării.

În Codul fiscal cu Norme metodologice  de aplicare puteţi vizualiza un exemplu de calcul (Art. 21, al. 4, lit. p, pe www.codfiscal.ro/#n21al4p).

Astfel,
  1. Din punctul de vedere al impozitului pe profit cheltuielile de sponsorizare sunt nedeductibile la calculul impozitului pe profit. În situaţia în care entităţile efectuează sponsorizări potrivit Legii privind sponsorizarea nr. 32/1994, în baza unui contract de sponsorizare, atunci acestea se deduc din impozitul pe profit datorat.
  2. Când sponsorizarea se efectuează în bani, nu apar implicaţii din punctul de vedere al T.V.A.
  3. Sponsorizarea este total deductibilă din impozitul pe profit dacă se încadrează în limitele impuse de codul fiscal (să nu fie mai mare de 3 la mie din cifra de afaceri, şi de 20% din impozitul pe profit datorat).

Precizări:
- Sponsorizarea trebuie să fie înregistrată în contabilitate în anul pentru care se face plata impozitului (adică în anul 2014 din profitul din 2014)
- O firmă are dreptul să acorde sponsorizări şi peste limitele menţionate mai sus, dar pentru suma ce depăşeşte limita indicată se plăteşte impozit pe profit.

Pentru a descărca contractul de sponsoruzare ( clik aici )

Date P.P.T.T.:
- Denumire: Patronatul Producătorilor de Tâmplărie Termoizolantă
- Codul de identificare fiscală: 16882425
- Contul bancar de sponsorizare în lei (IBAN): RO12.BACX.0000.0008.8107.7000, deschis la Unicredit Tiriac Bank – Sucursala Orizont, Bucureşti
- Sediu social: Bucureşti, Bd Unirii, nr. 70, bl. J4, sc. 4, et. 8, ap. 130, sector 3    
- Date de contact: Tel. 021-311.16.30, 0723-178.215, fax 021-311.801.10, e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Vă mulţumim !


Comunicate și oportunități

Marți, 13 Martie 2018
Reynaers Aluminium, lider european pe segmentul soluțiilor de aluminiu pentru sectorul de construcții, anunță lansarea sistemului pentru ferestre Masterline 10. Prezentarea oficială a noilor soluții a avut loc în luna ianuarie în Campusul Reynaers și în cadrul târgului Polyclose 2018 din Ghent. Sistemul...
Miercuri, 18 Octombrie 2017
În calitate de partener al conferințelor naționale “Specialiștii ferestrelor, fațadelor și sticlei” din aceasta toamnă, Reynaers a prezentat cele mai inovatoare soluții din domeniu care ajută arhitecții și fabricanții să-și dezvolte afacerea. Obiectul Reynaers este de a crește valoarea clădirii și de a...
Miercuri, 20 Septembrie 2017
De ce BT Direct?    Institutie financiara nebancara    Membra a Grupului Financiar Banca Transilvania    Experienta de peste 14 ani in credite de consum pentru persoane fizice    Ofera avantaje atat pentru parteneri cat si pentru clientiAvantaje partener:    Ajuta la cresterea volumului de vanzari   ...

Furnizori de servicii

Produse și tehnologii

valras-exclusiv-produse-premiumInfiintata in Ploiesti, judetul Prahova, in anul 1995, VALRAS este o companie cu capital exclusiv romanesc, producatoare de geam termoizolant si sticla artistica. Exclusivist in ceea ce priveste calitatea si in alegerea materiilor prime, VALRAS a reusit sa devina in foarte scurt timp lider pe piata de...
sisteme-sika-pentru-lipirea-si-sigilarea-fatadelorProiectarea anvelopei clădirii reprezintă un punct cheie în proiectarea clădirii. Provocarea constă în dezvoltarea de sisteme sustenabile ce îndeplinesc specificaţiile proiectelor moderne şi garantează realizarea faţadelor şi ferestrelor sigure şi economice FAŢADE ŞI FERESTRE Proiectarea anvelopei...
tehnologia-si-conceptele-sika-privind-etansarea-rosturilorEtanşarea rosturilor reprezintă doar o mică parte din valoarea unui proiect de construcţii şi sunt adesea considerate ca un detaliu mai puțin important. Cu toate acestea, sigilarea rosturilor joacă un rol esenţial în păstrarea etanşeităţii construcţiei la apă şi curenți de aer şi în prevenirea daunelor...
sika-tack-panel-lipirea-eleganta-a-fatadelor-ventilateFațada ar trebui să fie elementul care să definească o clădire bine proiectată. Cu sistemul SikaTack Panel, șuruburile sau niturile inestetice pentru fixarea panourilor nu mai sunt necesare, păstrându-se astfel aspectul estetic al clădiri. DESIGN ELEGANT Arhitectura este elementul cheie pentru o...

Parteneri media

Patronatul Producatorilor de Tamplarie Termoizolanta

Bucuresti,  Sector 1, Cod postal: 011442
Str. Alexandrina nr. 20-22, etaj 2

Tel: 021-311 1630, Fax: 021-311 8010
Cont: RO12.BACX.0000.0008.8107.7000
Unicredit Bank, Sucursala Orizont
CIF: 16882425

Introduceți datele de mai jos pentru a primi noutățile din domeniul tamplăriei termoizolante direct pe email

Top