ALMATERM: Fă-ți casa operă de artă!

Fereastra trebuie numită astfel numai dacă îndeplineşte următoarele criterii: cea mai bună izolare termică şi fonică, cea mai bună siguranţă împotriva efracţiei, cel mai plăcut design.

De aceea, eforturile noastre sunt focusate permanent spre îmbunătăţirea calităţii ferestrelor, pe care, cu mândrie le numim ferestre europene, fapt atestat de către Regia Autonomă Nonprofit pentru Inovaţii şi Controlul Calităţii în Construcţii- EMI Ungaria, care a acordat produselor noastre certificarea CE (conform SR EN 14 351-1 +A1:2010).
Achiziţionarea ferestrelor reprezintă pentru toată lumea o investiţie ce trebuie foarte bine analizată, aceasta este şi cauza pentru care întreaga noastră echipă acordă consiliere clientului până la cele mai mici detalii tehnice. Exigenţa clienţilor în achiziţionarea ferestrelor este pe deplin justificată, motiv pentru care ferestrele ALMATERM corespund definiţiei de mai sus, dvs. nu vă rămâne decât să alegeţi design-ul care se potriveşte cel mai bine căminului dvs.

Suntem siguri că numai astfel veţi fi satisfăcuţi pe deplin şi pe termen lung, iar motto-ul nostru "Fã-ti casa operã de artã!" va fi emblema casei dvs.

O fereastră de valoare îşi câştigă acest atribut în timp, prin lunga durată de funcţionare la aceiaşi parametri tehnici cu care a ieşit de pe poarta fabricii.
Pare simplu, dar procesul de atingere al acestei valori este foarte complex şi necesită mulţi factori de influenţă.
Valoarea ferestrei este compusă din următoarele: performanţa proiectării, calitatea prelucrării, înalta calitate a materiei prime, calitatea montajului, întreţinerea şi utilizarea adecvată
Aşa cum se vede, primele patru componente (cele mai importante de altfel) sunt în sarcina producătorului de ferestre.
Echipa ALMATERM este preocupată de achiziţionarea materiei prime de cea mai bună calitate, precum şi de îmbunătăţirea continuă a procesului de proiectare şi de execuţie al ferestrei.
Montajul ferestrelor este studiat şi îmbunătăţit permanent de către echipa noastră, fiind la curent cu soluţiile cele mai noi din domeniu, pe care, cu succes, le punem în practică.
Pentru cea de-a cincea caracteristică, nu putem decât să vă dăm sfaturi de întreţinere, uşor de aplicat şi fără să vă răpească mult timp, dar care, împreună cu toate celelalte elemente, să vă ofere satisfacţie pe termen lung!

Vă asteptam cu produse și servicii de calitate! Descărcați și consultați catalogul nostru.

Patronatul Producatorilor de Tamplarie Termoizolanta

Bucuresti,  Sector 1, Cod postal: 011442
Str. Alexandrina nr. 20-22, etaj 2

Tel: 021-311 1630, Fax: 021-311 8010
Cont: RO12.BACX.0000.0008.8107.7000
Unicredit Bank, Sucursala Orizont
CIF: 16882425

Introduceți datele de mai jos pentru a primi noutățile din domeniul tamplăriei termoizolante direct pe email

Top